Fókuszban a biztonság

Ne törődjön többet a téli időjárás kellemetlenségeivel, felejtse el a balesetveszélyes kocsibehajtókat, a csúszós járdákat, a nyaktörő lépcsőket! Előzze meg a problémákat még mielőtt azok kialakulnának!

A DEVI kültéri megoldásaival könnyedén növelheti otthonának és környezetének biztonságát. A DEVIflex™ fűtőkábelek és DEVIreg™ termosztátok alkalmazásával mindenfajta burkolat leolvasztása megoldható, legyen az beton, aszfalt, térkő, vagy természetes kő.

Fűtés térkő burkolatbanA DEVI fűtőkábelek autóbehajtók, rámpák, parkolók, járdák, lépcsők, teraszok hó- és jégmentesítésére használhatók. A fűtött felületet nem kell sózni, így a környezet és a burkolat is védve van a sózás káros hatásaitól.

A DEVI megoldásaival hatékonyan távolítható el a hó és jég a legkülönfélébb burkolatokról. Ha figyelembe vesszük a havas napok számát, a rendszert viszonylag ritkán kell bekapcsolni, egy leszárítás pedig 6-8 órát vesz igénybe, az időjárástól függően. A DEVI konfekcionált fűtőkábelei úgy vannak kialakítva, hogy mind kivitelezési, mind üzemeltetési szempontból a legtöbbet nyújtsák. A megbízható gyári hidegvégkötés, az egyoldali betáplálás, a gondosan megválasztott anyagok és a szigorú minőségellenőrzés hosszú élettartamú, üzembiztos fűtésrendszert eredményez.

Válassza ki az Önt érdeklő alkalmazást:

Kattintson a számolási modulhoz és kérjen ajánlatot!

Friss hírekért, speciális ajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Eurovill Profi Kft.
1044. Budapest,
Perényi Zs. u. 10.
Tel: 36 1 3704373

Eurovill Profi Kft. a Facebook-on