Miért minket válasszon?

A DEVI európa vezető fűtőkábel gyártója, a mögötte álló Danfoss csoport és a tudatos termékkínálat a garanciája az Ön elégedettségének.

Vegyük sorba, hogy miért is válasszon bennünket:


Rendkívűl széles termékválaszték:
Minden alkalmazásra az arra leginkább megfelelő fűtőkábelt tudjuk ajánlani. A kábelek felépítése, teljesítménye, külső burkolata, teherbírása más és más, attól függően, hogy milyen feladatra szükséges alkalmazni: pl. egy ereszcsatorna fűtésnél fontos a megfelelő UV védelem, egy térkő alá helyezhető fűtőszőnyegnél a terhelhetőség, a fürdőszobába rakható megoldásnál a kis helyigény.

Gyárilag szerelt csatlakozó kábel:
Hagyományos fűtőkábelekkel szemben a DEVI fűtőkábeleket a gyárban hidegvezetékkel ("hagyományos" elektromos kábel) látják el kontrollált és optimális körülmények között, megfelelő anyagokkal, dokumentált gyártási folymatban. A más rendszereknél gyakori hibalehetőség így kizárt.
Gyári hidegvég-csatlakozás

Egyszerű szerelhetőség:
A legtöbb fűtőkábel kéteres, így csak az egyik végét kell a hálózatra kötni, a másik végét nem kell a kiindulóponthoz visszavezetni. A rögzítőelemek széles választékával a telepítés gyors és egyszerű.

Nagy raktárkészlet, gyors szállítás:
Garantáljuk a termékek 95%-ának 48 órán belüli szállítását az ország egész területére.

Megvalósítás bosszúságok nélkül:
Az általunk ajánlott szerelő partnerek megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkeznek a fűtési rendszerek kivitelezése területén, hogy Ön valóban csak a rendszer előnyeit élvezhesse.

Garancia:
A DEVI fűtőkábelekre 20 év garanciát vállal a gyártó. A garanciális és nem garanciális hibák javításával speciálisan műszerezett, szakértő csapat gondoskodik.

Komplett rendszer:
A DEVI komplett fűtési rendszert kínál fűtőkábelekkel, fűtőszőnyegekkel, termosztátokkal, érzékelőkkel, tartozékokkal. A termékek gyártása és fejlesztése egy kézben összpontosul, biztosítva a teljes kompatibilitást és megbízható működést.

Tapasztalat és szakértelem:
1995 óta foglalkozunk a DEVI rendszereivel, az ezen idő alatt felhalmozódott tudás és tapasztalat hozzásegít bennünket, hogy mindig a legoptimálisabb megoldást tudjuk Önnek kínálni.

Speciális garanciák az Eurovill Profi Kft-től:
"Nyugalom garancia"
(A részletekről érdeklődjön telefonon!)